Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SUPER COMFY

IMG_01732(2)

Dress: BikBok Exclusive, Sneakers: Stan Smith

Igår körde jag på två av mina absolut skönaste plagg i kombination, min sidenklänning från BikBok och sneakers! Kändes typ som att man gick runt naken, haha. Idag har jag varit nästan helt ledig förutom en vas vi haft till ett event som jag var iväg och hämtade upp och lämnade tillbaka. Imorse var jag på en långpromenad i Central Park, sedan skypade jag med Paula en lång stund och på eftermiddagen var jag och Felicia på en liten shoppingtur. Jag hittade 4 fina basplagg till hösten! Nu behöver jag bara verkligen ett par höststövlar så fort som möjligt men det verkar vara omöjligt att hitta…

Yesterday I wore two of my most comfortable garments, my silk dress from BikBok and sneakers! Almost felt like I was naked, haha. Today I’ve been off almost all day so I took a long walk in Central Park this morning, then I skyped with Paula for a few hours and during the afternoon Felicia and I went to 5th Avenue for some shopping. I found 4 beautiful basic garments for autumn! Now I just need a pair of nice boots which seems to be impossible to find…

IMG_01952 Outfits September 20154 IMG_01772 Outfits September 20155

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger