Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HON SJUNGER OM ITALIEN, ITALIENS SKÖNA LAND

Åhh nu är det nästan bara tre veckor kvar tills vi åker till Italien! Vi ska bila längst Amalfikusten en vecka med Capri som mål. Jag är säker på att detta kommer bli bland det finaste jag har sett och det kliar redan i mina fotofingrar. Jag tror det kommer bli en häftig bloggvecka också med dessa miljöer att jobba med! Tillbaka till nutid. Jag har gått lös på Ebay hela morgonen så nu blir det nog nudlar till lunch på jobbet idag… haha. 6 nya godingar är i alla fall på väg hem till mig och jag hoppas att de kommer innan jag åker så att jag kan ta med dem till Italien. Nej nu ska jag in i duschen! Puss på er.

Ohh now it’s almost just three weeks left until we go to Italy! We will go by car at the Amalfi Coast for a week with Capri as our goal. I am sure that this will be among the most beautiful places I have ever seen and it itches in my photo-fingers. I think it will be a cool blog week as well with these environments to work with! Back to the present. I have gone loose on Ebay all morning so now I will probably have noodles for lunch at work today … haha. But 6 new things are on it’s way to me and I hope they will arrive before I leave so that I can take with me to Italy. No, now I’m going to take a shower! Hugs to you.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Om du vill får du gärna lägga upp länkar till vad du köpt på ebay! Köper mycket därifrån själv o blir så inspirerad av vad andra lyckas hitta i denna enorma guldgruva 🙂

  Frida 2013-06-12 01:47:21
  Svara
 • Så härligt 🙂

  Sofia 2013-06-11 23:40:43 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Åh, vilken härlig semester!

  Anneli 2013-06-11 11:48:05
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind