Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fresh!

Hej hej på er

idag är det är fruktansvärt ointressant dag. Jag har inte någontning alls att skriva då jag knappt har någon tid till det och det händer inte speciellt mycket. "Hej bloggen, nu har jag plockat upp ännu en låda", typ. Jag har precis badat och duschat och nu ska jag upp på vinden och se hur långt dem hann med mitt dessingroom idag. Det blev så varmt där uppe så att de var tvungna att avsluta! Men allt lär vara klart när jag kommer tillbaka. Jag längtar verkligen ut till skärgårn nu. Inga problem, bara ligga där och sola, bada och inte bry sig om någonting alls. Bara skjuta upp all skit man måste ta itu med senare. Åka båt, äta, kolla på film på kvällarna, åka in till Göteborg på en shoppingdag ibland osv. Livet kan inte bli mycket bättre än så faktiskt! Fast dock blir det ju inte så mycket tid över till bloggning. Men när det är fint väder och jag är där ute så vet ni att jag vanligtvis inte börjar blogga förän efter 6-7 på kvällen.

Nej, nu ska jag sätta på mig kläder och torka mitt hår. Gud vad jag känner mig fräsh! Ren, nytvättat hår, brun och osminkad! Underbart!
hahahahahahahahaha, nice!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind