Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dyngsur Fanny

Yes,
Här har ni en genomblöt Fanny Staaf! Tänk om min familj skulle kunna vara normal för en gångs skull. Haha nej. Ja, vi skulle iallafall ta båten ut och det blåste så mycket attb man knappt kunde stå upp. När vi väl kom fram så fanns det inte en torr fläck på någon av oss då varända våg slog in i båten för att den var så tung med all packning. Så nu äger jag ingenting som är torrt förutom ett par strumpor. Sitter här och väntar på att någon av mina t-shirts ska torka men det lär väl ta ett tag. Haha, ja det var ju lite intressant iallafall om man säger så. Annars gick resan bra, men långsamt. Vi åt även middag hos farmor innan vi gav oss ut med båten!

Alltså ni är så roliga! När ni inser att det ni säger om själva "mig" inte biter så går ni på utseendet. Kan det bli värre? Och om någon är ful, insidan är så sjukt mycket viktigare så det är inte alls någonting att klanka ner någon för. Ingen kan hjälpa hur den ser ut, men vem man är kan man hjälpa. Men ingen av er verkar förstå det… så tur för mig att jag är snygg då! Hahhahahaa. Varsågod att reta upp er 🙂

Nej, jag hittade lite honung i kylen så jag ska sätta mig med det under täcket och kolla på lite One Tree Hill och torka tror jag! Skriver nog en gång till idag skulle jag tro 🙂 puss


Jag nyvaken & Lillebror, hah


Hahhahahahahhahahahahhahahahhaha! Ja, 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind