Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det är ögonen!

Ni vet ju att folk brukar säga att jag lik Nicole Kidman, vilket jag brukar skratta åt eftersom att jag absolut inte kan se det. Dessutom tycker jag att hon är läskig så jag tar det inte som världens komplimang. Till och med min familj har börjat säga det, och det har hänt flera gånger att folk kommit fram till mig bara för att säga det. Jag har verkligen inte fattat ett shit för det är verkligen inte sant men på en bild igår såg jag det för första gången, och det är över ögonen! As läskigt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • shit ja, det är helt klart ögonen! men måste säga att det är också pannan/hårfästet tycker jag.

    2009-06-01 23:33:59
    Svara
  • ojj jag trodde att det var du på båda först :O

    2009-06-01 23:30:26
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger