Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det är ögonen!

Ni vet ju att folk brukar säga att jag lik Nicole Kidman, vilket jag brukar skratta åt eftersom att jag absolut inte kan se det. Dessutom tycker jag att hon är läskig så jag tar det inte som världens komplimang. Till och med min familj har börjat säga det, och det har hänt flera gånger att folk kommit fram till mig bara för att säga det. Jag har verkligen inte fattat ett shit för det är verkligen inte sant men på en bild igår såg jag det för första gången, och det är över ögonen! As läskigt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • shit ja, det är helt klart ögonen! men måste säga att det är också pannan/hårfästet tycker jag.

    2009-06-01 23:33:59
    Svara
  • ojj jag trodde att det var du på båda först :O

    2009-06-01 23:30:26
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind