Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NEW BLOG + WEBSITE

fannystaafse

 

click → VISIT MY NEW BLOG: FANNYSTAAF.SE ← click

 

click → VISIT MY NEW WEBSITE: FANNYSTAAFEVENTS.SE ← click

 

Då var det dags för mig att säga tack och hej här på Metro Mode! Jag har haft många bra år här men är riktigt taggad på nya, spännande äventyr. Från och med nu hittar ni mig på fannystaaf.se där det kommer ske en liten nystart på flera olika sätt, samt fannystaafevents.se där ni kan följa mitt företag. Vi ses där!

It’s time for me to say goodbye to Metro Mode! I’ve had many great years here but now I’m excited about new adventures and opportunities. From now on you’ll find me on fannystaaf.se where I will start over in a few different ways. See you there!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Happy Black Friday!
  Kikar in för att önska dig en fantastisk helg. Äntligen fredag!
  Miljoner kramar <3

  Göteborgsmamman 2016-11-25 09:52:41 http://goteborgsmamman.se
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle behöva lite smink-tips. Har en fondation från högstadiet, ett puder som panikköptes inför balen och inte en enda hel ögonskugga. Vad skulle ditt ”börja om på nytt”-kit i sminkväg innehålla? Gärna som fungerar till både vardag, och mer festaktiga tillfällen.

  Tack för en fin blogg!

  Brita Nordell 2016-07-27 18:19:40
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!