Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

WORKSPACE

IMG_57792IMG_57842Vardagsbilder vår 20158IMG_58292(2)

Åh jag bara älskar mitt lilla kontor jag har när jag bor hemma hos mamma och pappa! Så himla mycket ljus och utsikt över hela sjön och skogen på andra sidan, det kan inte bli mycket bättre än så. Idag jobbar jag dock inte därifrån utan i morse satte jag mig på ett tåg till Hedemora så nu befinner jag mig hemma hos mormor och morfar. Jag ska vara här till torsdag och bara mysa, få lite plugg gjort i lugn och ro (hemma är det så mycket annat som distraherar just nu) och verkligen får lite kvalitetstid med mormor och morfar innan jag flyttar till andra sidan jordklotet. Jag glömde ta med mig en bok så jag tror att jag ska springa ner och köpa en senare, när tog man sig senast tid att bara sitta i soffan en timme och läsa mitt på dagen liksom? Det ska jag minsann göra!

Oh I just love my little office I have when I live at my parents house, I wrote almost all my high school essays there. It’s so light and has a view over the lake and the forest on the other side, it won’t get much better than that. But, today I’m not working from there because this morning I took a train to Hedemora where my grandparents live so I’ll be here until Thursday and just take it easy, get some studying done (I have so many things that distract me at home right now) and really get some quality time with grandma and grandpa before I’ll move to Australia. I forgot to bring a book though so I think that I will run out and by one, I mean, when was the last time I took the time to just sit and read for an hour or to? Well, never. So, that’s something that I’m going to do today! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Den sista bilden var en av de bästa du tagit någonsin!

  Louise 2015-02-11 20:57:42
  Svara
 • Your office is so amazing! You can look out through the window for beautiful scenery when you are a bit tired.

  Denteoffores 2015-02-10 06:59:51 http://www.pickedlook.com/
  Svara
 • Härligt inspirerande plats att ha sitt kontor på. Förstår att du trivs det.
  Hoppas du får lite gjort i Hedemora nu! 🙂

  Entreprenista 2015-02-10 06:59:39 http://entreprenista.se
  Svara
 • Hej Fanny! Skulle du kunna tipsa om lite snygga lampor till hemmet? Ska nämligen flytta hemifrån och har noll inspiration gällande just den biten. Varför inte en hel flytta hemifrån guide? Kram

  Sabina 2015-02-10 06:55:01
  Svara
 • Åh älskar såna bilder! Väldigt inspirerande! Det är så himla kul att inreda/dekorera och sen få njuta av det. Ärligt talat kände man sig lite nere och omotiverad. Men inte längre, tack! 🙂

  Yasmin 2015-02-09 23:44:24
  Svara
 • Men åh så himla fina bilder!! Ser så himla mysigt ut!

  maria 2015-02-09 14:13:53 http://www.mariacharlotte.devote.se
  Svara
 • Gud vad härligt det ser ut med skrivbordet vid det stora fönstret och utsikten. Drömarbetsplatsen ju 🙂 hoppas du får det riktigt bra i Hedemora!

  Emmy 2015-02-09 14:03:06
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!