Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VECKANS FILMTIPS V.18

filmtips

Catch & Release – 7/10
Genre: Comedy/Drama/Romance
IMDB Rating: 6.0
Watch if you liked: Because I Said So

En gammal klassiker som det aldrig blivit av att jag sett för än nu! Jag hittade den igen efter inlägget jag skrev om romcoms här om veckan och bestämde mig för att se den. Mysig tjejfilm som absolut var sevärd!

An old classic that I just never came around to watch before now! I found it again after writing the post about romcoms a few weeks ago and decided to watch it. Cozy chic-flick that was worth seeing! 

The Drop – 7/10
Genre: Crime/Drama
IMDB Rating: 7.1
Watch if you liked: Legend

En av alla dessa pojkvänsfilmer jag ser (varannan… haha) som jag gillade! Tycker alltid att Tom Hardy är bra och att se honom tillsammans med Noomi Rapace var riktigt roligt. Perfekt att se med pojkvännen, familjen eller kanske vännen som inte gillar typiska tjejfilmer och känner för något lite mer spännande!

One of all these boyfriend movies I watch (every other movie… haha) that I liked! I always think Tom Hardy is great and to watch him here together with swedish Noomi Rapace was great. Perfect movie to watch with your boyfriend, family or maybe the friend that doesn’t care for girly movies and want something more thrilling!

Fathers & Daughters – 9/10
Genre: Drama
IMDB Rating: 7.1
Watch if you liked: Brooklyn

Åhhh vad jag gillade denna, men jag hade ont i hela hjärtat efteråt och huvudvärk av att konstant hålla tårarna tillbaka i två timmar. Hjärteskärande historia som samtidigt var mysig på något konstigt sätt emellanåt. Gick hem hos både mig och Jesper!

I really, really liked this movie but my whole heart hurt after and I had a headache from trying to stop the tears from falling for 2 hours. Heartbreaking story that still was kind of cozy in a weird way sometimes. Both Jesper and I liked it! 

filmtips-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind