Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

10 FYND UNDER 500-LAPPEN

fynd-nelly

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Lite fynd inför sommaren! Hur perfekt är inte nummer 2..? Vill haaaa. Som jag skrev tidigare så var slutet på förra veckan lite galen. Först jobbade jag väldigt långa dagar fredag och lördag, på Söndag hade Calle dagsfest då han fyllde år och igår låg jag inne hela dagen och försökte återhämta mig från helgen men jag är fortfarande otroligt trött och seg fast jag sov 11 timmar i natt! Jag har gjort illa nacken på något vis också så att smärtan strålar från nacken upp i hela vänster sida av huvudet, så himla jobbigt. Hur som helst, nu är det färdiggnällt! Jag ska ta det lite lugnt idag också men imorgon blir det nya tag!

Some bargains for summer! How perfect is number 2…? I waaaant! As I wrote before the weekend was a bit crazy. We had this big wedding in Mandurah and then it was Calle’s birthday so he had a day party on Sunday and yesterday I was just trying to recover from all of this but I’m still so tired! Haha. I also hurt my neck in some way so the pain goes up in my head, so frustrating. Well, that’s enough whining for today! I’ll take it a little easy the rest of the day but tomorrow I’ll be back on track and have a super productive day! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind