VECKANS FILMTIPS V.4

filmtips

Burnt – 7/10
Genre: Drama
IMDB Rating: 6.6
Watch if you liked: Chef

Jag vet inte varför men jag har verkligen en svar punkt för matfilmer, haha! Det är många bra skådespelare i denna och fina miljöer, jag kunde tycka att den var liiite seg emellanåt men allt som allt bra och sevärd!

I don’t know why but I really have a soft spot for movies about food and restaurants, haha! This movie has lot of great actors and beautiful surroundings, I thought it was a liiiittle bit slow sometimes but all in all good and worth seeing!

Monica Z – 8.5/10
Genre: Biography/Drama/Music
IMDB Rating: 6.9
Watch if you liked: Brooklyn

Åh jag gillade verkligen denna! Jag har älskar Monica Zetterlunds musik enda sedan jag var liten (jag sjöng till och med ”Gröna små äpplen” på ett bröllop en gång) så det var ju som bäddat för att jag skulle älska den men jag tyckte att hela historien också var fin, ärlig och nostalgisk på något sätt. Den bästa svenska filmen sedan ”Känn ingen sorg”!

Ahh I really loved this one! It’s about a Swedish singer that I have loved since I was a child. The music is so beautiful and the story touching and nostalgic. The best Swedish movie since ”Känn ingen sorg”!

Maze Runner: The Scorch Trials – 8/10
Genre: Action/Sci-Fi/Thriller
IMDB Rating: 6.4
Watch if you liked: The Maze Runner

Keep in mind att jag är en av de som gillade första filmen och som kan ha överseende med att det ibland blir lite väl likt ”Hunger Games”! Den första är bättre men det är utan tvekan en sevärd tvåa och det kändes som att det hände något hela tiden.

Keep in mind that I’m one of those people who liked the first movie and can overlook the fact that sometimes the likeness with ”Hunger Games” can be a bit too much. The first movie is better but it’s a great sequel and I felt like something happened all the time. 

filmtips-1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!