Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BEST OUTFITS FROM JULY

Outfits Juli 201517

Okej, så detta har inte hänt under alla år som jag har bloggat men dessa outfits kom faktiskt på delas förstaplats! Men det gör ingenting för jag håller med er till 100% så vi kan helt enkelt välja två tillsammans istället för en var denna månad! Jag önskar att jag hade något roligare att bjuda på men det har regnat hela veckan vilket betyder mycket plugg och inga outfitbilder eller vardagsbilder. Från och med söndag ser det i alla fall ut att bli soligt ganska många dagar så då får kameran gå i ett! Har ju så himla mycket nytt att visa er, framförallt i garderoben. Ha nu en underbar fredagskväll ♥

Okey, so this hasn’t happened once during all my years of blogging but these outfits actually got the exact same amount of votes! It’s okay though since these are my favorites too, so instead of choosing one each we can just chose these to together this month. I wish I had something more fun to show you but since it’s been blogging all week I don’t have any new material for you. It looks like it’s going to be sunny from Sunday and a few days after that tough, I’ll take lots of pictures then! I hope you’ll have a lovely Friday night ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind