Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

PLAID

Outfits Juli 2015132

Shirt: Shein (here), Cami & Jeans: TopShop, Bag: Zara, Ballerinas: Forever New

2 bilder av en enkel outfit jag hade på mig här om dagen! Precis efter vi tagit dessa två bilder bokstavligen öppnade himlen sig och det började spöregna så detta är tyvärr allt jag fick! Även fast det varit regnig och tråkig vinter sedan vi kom tillbaka så är det ändå rätt varmt i luften vilket jag tycker är underbart, känns mycket varmare än den svenska sommaren vi precis fått! Men lite sol skulle ju inte heller skada, jag håller tummarna för helgen!

2 pictures of a casual outfit I wore the other day! Just after we took these pictures the sky just opened up and the rain started pouring so this is everything I got from that look. Even though it’s been rainy and boring winter since we came back it’s still pretty warm in the air which I think is wonderful, much warmer than the swedish summer we just got! But some sun wouldn’t hurt, I’m hoping for some this weekend!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind