VIDEO-FRÅGESTUND

IMG_05532

Många av er ber ju ofta om videos här i bloggen, och nu ska det bli av! Fler videos utlovas. Till att börja med, för att värma upp lite, tänkte jag köra en liten video-frågestund. Alltså, ni ställer frågor som jag sedan svarar på muntligt i en video! Har ni något speciellt ni undrar över om vad som helst så är det bara att slänga iväg en kommentar här, videoskapandet startar nästa vecka!

Many of you have been asking for more videos here on the blog, and there will be! I now promise you that. To start with I’m thinking I will make a Q&A session in video form, you’ll ask be questions and I will film when I answer then. So if you have anything that you have been wondering about, just send me a comment I’ll start working on the video next week! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Gud vad roligt med videos!!!
    Jag har massor av frågor till dig: Hur mår du? Trivs du i Australien? Är livet i Australien som du tänkt dig? Kommer ni flytta hem till Sverige igen och blir det Stockholm igen då? Om du får välja endast ett plagg, vilket tycker du ALLA borde ha i garderoben? Tror du på livet efter döden? Vad är roligast med din bröllopsutbildning tycker du? Kommer ni bo i samma lägenhet i Australien hela perioden? Har du någon talang? Alternativt något annorlunda som ingen bloggläsare vet om dig?

    Sen har jag en önskan om du skulle vilja göra din morning routine och din everyday makeup (full, alltså med din bas också) i video? Vore så himla kul att se! Ett tips är att då starta en youtubekanal också, för om alla dina följare prenumererar på din kanal/tittar på dina vidoes så kan du som alla youtubers ha det som en del i ditt jobb också (dvs. du kan tjäna pengar på det). Tex Keela, bloggaren, började med youtubevideos och nu har hon över 100 000 prenumeranter och det är hennes huvudsysselsättning nu. Bara ett litet tips. Stor kram till dig!

    Matilda 2015-07-30 09:47:06
    Svara
  • Vad lyssnar du på för slags musik? Vilket/vilka fotbollslag håller du på?

    Johan 2015-07-29 22:35:06 http://finest.se/soulful
    Svara
  • Vart ligger det mysiga sommarstället i Sverige som du brukar lägga upp bilder från?

    Kajsa 2015-07-29 09:19:36
    Svara
  • Hej Fanny,

    Jag undrar hur du kom fram till att du skulle flytta till Australien?
    Hur är livet där när din pojkvän studerar?
    Hur har du fått nya vänner där, är det genom din pojkvän och hans ”skolkompisar”?

    Alltid viljat flytta utomlands, men det är läskigt att lämna allt bakom sig…

    Madelene 2015-07-28 14:35:25
    Svara
  • 1. Vilket är ditt favoritland/ ställe? (där du varit)
    2. Vilket är ditt drömresmål?

    Clara 2015-07-27 23:56:16
    Svara
  • Okej!
    Två frågor till 🙂

    1. Ditt bästa knep mot att känna sig ensam? Jag kan ibland känna mig ensammast i vörlden och det suger (har inte heller så mkt vänner som bor nära)

    2. Vad kan du tipsa om att göra en dag
    Då man inte har något planerat? Både hemma och utflykter!

    Tack för bra blogg!

    Emma 2015-07-27 21:30:12
    Svara
  • How do you get soooo beautiful photos? :))
    Who take your outfit pictures?
    What are your favorite editing programs?
    Where do you see yourself in 10 years?
    :)))♥♥

    CAPTURING MY LIFE blog

    Sonia Karen Stor 2015-07-27 19:14:03 http://www.sonickakaren.blogspot.cz
    Svara
  • Hur har det gått med din träning du skulle börja med? (Förstår att det blivit ett uppehåll när du varit i Sverige, men vad är tanken nu när du kommit till Australien igen).
    Hur har du upplevt all träning/mat hysterin som har kommit upp på senaste tiden? Tips på hur man inte ska bli påverkad på ett negativt sätt?

    Alexandra 2015-07-27 12:58:19
    Svara
  • Hej!
    Jag och min sambo tänkte åka på semester någonstans i slutet på oktober (måste fly vädret här hemma och äntligen få lite sol :)) men vi vet inte riktigt vart vi ska åka. Jag vill helst inte åka så jättelångt (flygrädd som attans) men ändå någonstans där det fortfarande är solsäkert, vackert och bra helt enkelt. Vill bara njuta av sol, strand och god mat.

    Vet ju att du rest en del så du kanske har något tips? 🙂 favoritresemål framåt hösten?

    Kram

    Jennika 2015-07-27 08:14:56
    Svara
  • Åh vad kul med en frågestund! 🙂
    Jag skulle gärna vilja veta i vilket program du redigerar dina bilder i?
    Hur får du så fint ljus i bilderna?
    Var hämtar du inspiration ifrån?
    Älskar din blogg! Kram

    Ida 2015-07-26 22:25:59
    Svara
  • Jag skulle vilja veta dina bästa spartips och ekonomiska tips över huvud taget:) kommer ihåg att du skrev att om du väl fick till din budget och bra ekonomi så skulle du ha råd att åka till Sverige vilket du lyckades med så du är ju grym 😀

    Emma 2015-07-26 22:00:49
    Svara
  • Gud vad kul med frågestund! Jag undrar vilka som är dina favoritväxter, om man bortser från snittblommor, att ha hemma? Har du något inspirerande inredningstips? Hur ser din dagliga skönhetsrutin ut? SKulle du säga att du är feminist? 🙂 Kram

    Nike 2015-07-26 18:58:45 http://nikelinds.devote.se
    Svara
  • Boktips?
    Vad är det est romantiska du gjort mot din kille?
    vad uppskattar du för vardagsromantik?
    Vad är det bästa med din kille?
    Tycker du att du har bra självkänsla?

    Älskar din blogg! 🙂

    Carro 2015-07-26 16:30:19
    Svara
  • Tips på hur man kan uppdatera sin garderob när man är påväg att gå ned i vikt? Jag gillar att hålla det enkelt men vill kunna göra det mer uppklätt i vardagen än bara jeans och t-shirt. Har lite former så vill kunna klä mig så att de framhävs och så att det ser bra ut än att dölja det.

    Vad anser du om tatueringar? Vart tycker du att en tatuering är snyggast om den är som en liten text eller ett litet porträtt?

    Hur vet man vilka färger som man passar i? Har kollat på kartor men jag förstår inte riktigt dem, då jag gillar naturella färger vill jag hålla mig till dem. Passar man i alla naturliga färger som mörk blå, svart, vit osv…?

    Vilka trender gäller till hösten som du kommer ta till dig?

    Vilka är dina tips inför en sista minuten resa, vad är dina go-to grejer du alltid har med dig på resor? Dvs. kläder, strandkläder, produkter osv?

    Hur sparar man pengar på bästa sätt? Jag har lätt att spendera på onödiga grejer.

    Vilka är dina viktigaste appar i din Iphone?

    Jag tog studenten för 1 år sedan och folk börjar prata om att börja plugga, när kom du på att du ville plugga och hur tog du dig till när du hittade rätt program för dig? Jag har ingen aning vad jag vill plugga till kan tänka mig olika saker hela tiden, ibland inom media för att jag är en praktisk person men annars har jag ingen aning.

    Jag är orolig över att börja plugga då jag inte vet vad jag vill. Vad är dina tips? Jag har jobbat ett år nu och vill nog fortsätta för att få tjäna pengar och erfarenhet, är även sugen på en skidsäsong. Tror du jag behöver vara orolig över plugget?

    Ronja 2015-07-26 15:07:33
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!