Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NO TYPE

IMG_21162(2)

Cami & Shorts: Gina Tricot, Sandals: Mango

Efter en hel dag i solen så gick vi iväg för att fota av den här outfiten och då blir det helt plötsligt helt mulet och blåser upp, KUL. Vet dock att ni brukar säga att jag ska lägga upp bilder som jag egentligen inte vill lägga upp så here you go, mörka och blåsiga outfitbilder som min perfektionistsida gråter över att de ligger uppe just nu (; haha. Det beror kanske på att jag blivit sååå bortskämd med att alltid fota i sol nu, so fort det är mulet så tycker jag att bilderna förlorar djupet och färgerna bleknar. Idag är i alla fall min sista dag här ute på ön för i år, imorgon åker jag vidare till Jespers familj, sedan en snabbis till Stockholm, Dalarna, en liten spontan utlandsresa (mer om den snart) och sedan några fler dagar i Stockholm innan vi reser hem till Australien igen. Fullspäckat schema!

After a whole day in the sun we went out to take these pictures and then it was suddenly all cloudy and windy, FUN. But I know that you’ve told me to publish pictures I really don’t want to publish so here you go, dark and windy outfit pictures that the perfectionist side of me cries over publishing, haha. Today is my last day on the island, tomorrow I’ll go to visit Jesper’s family for a few days, then Stockholm, my grandparents, a short trip abroad and then a few days in Stockholm again before flying home to Australia. Full schedule! 

IMG_24412(2)IMG_24542(2) Outfits Juli 20156 IMG_22852(2) IMG_23962(2)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind