Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BRUNSKÄR

IMG_74742 Sommarsemester 20145 IMG_74752

Nu har jag min första semesterdag här på Brunskär. Det är verkligen det bästa jag vet att vara här, jag kan inte riktigt beskriva känslan jag får när jag vet att flera veckor av att inte ställa klockan, ständigt känna doften av hav, ligga långa dagar i solstolen med en bra bok och umgås med alla nära och kära väntar mig. Det är dessa veckor man lever resten av året för! Nu väntar ungspankaka ute i solen med familjen innan resten av släkten börjar droppa in!

Now I have my first day of vacation here at Brunskär. This really is the best place I know. I can’t really describe the feeling I get when I know that I have several weeks of not setting the alarm, constantly feel the sea breeze, lie long days in the sun bed with a good book and spend time with all loved ones in front of me. It’s these weeks every summer I live the rest of the year for! Now we’ll have some pancakes out in the sun before the rest of the family begins to drop in!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind