Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DEAR FRIDAY

IMG_72562 IMG_72862 IMG_72572

Hej mina fina! Jag håller fortfarande på att försöka vänja mig vid mitt korta hår. Den lite mörkare färgen (som solblekts lite) har jag vant mig vid men längden och jag är inte riktigt vänner än, men vi ska jobba på vår relation. Idag är det i alla fall fredag och riktig mysdag för mig! Jag ska strax iväg och fixa ett ärende på banken och handla på mig en massa god mat då jag ska vara ”ensam hemma” i helgen då Jesper åker till Göteborg. Det blir en massa serier, yoghurtdränkt naturgodis och min mysiga pälsfilt. Det var länge sedan jag hade lite egentid!

Hello my darlings! I’m still trying to get used to my short hair. The darker color (it’s a little bit lighter now) I’m used to now but the length and I are not really friends yet, but we’ll work on our relationship. Today it’s Friday and cozy day at home for me! I’ll go and fix an errand at the bank and buy a lot of tasty food because I’ll be ”home alone” this weekend when Jesper go to Gothenburg. There will be a lot of series, yoghurt drenched natural sweets and my cozy fur blanket. It was a long time since I had a little time for myself!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind