Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

POOLSIDE FAVORITES

Santorini 20145

Bag: Lindex Bikini: Wonderland (50% sale here), Sandals: Deichmann, Hat: Amalfi, Sunnies: Ray-Ban

Här är några av mina semesterfavoriter hittills! Jag älskar min nya strandväska som jag köpte dagen innan vi åkte och min nya bikini (som jag tyvärr såg hamnade på rea några timmar efter att jag köpte den men den var värd varenda krona ändå!). Idag är vi lite (läs: väldigt mycket) brända så vi ligger och läser i skuggan just nu och tänkte att vi ska åka iväg på en liten utflykt till Oia på eftermiddagen. Igår kväll var vi förresten i Fira och hade en helt magisk kväll, men mer om det och bilder lite senare!

Here are some of my favorite holiday essentials so far! I love my new beach bag that I bought the day before we went here and my new bikini (which I unfortunately saw ended up on sale a few hours after I bought it but it was worth every penny anyway!). Today, we are a little (read: a lot) sunburned so we’re reading in the shade right now and thought we’d go off on a little excursion to Oia in the afternoon. Last night we went to Fira and had an absolutely magical night, but more about that and pictures later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström