Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bring your boyfriend to work-day

Hejsan! Idag hade vi ”Ta med dig din pojkvän till jobbet-dag”! Haha, nejdå, men min kollega blev sjuk och det fanns ingen att ersätta henne med så då är det tur att man har en ledig pojkvän med samma yrke som kunde komma och hjälpa mig! Nu är jag sjuuukt trött (jag ansträngde mig till max på bilderna men jag tror det syns ändå, haha) och vill bara mysa hela söndagskvällen. Jag har en visdomstand som är på väg också och den gör inte ont men det känns bara som att jag har något stort som är i vägen i munnen hela tiden. Det får bli soppa till middag!

Hi there! Today we had a ”Bring your boyfriend to work-day”! Haha, no not really, but my colleague got sick and there was no one to replace her with and then I was lucky to have a boyfriend with the same profession who could come and help me out! Now I’m soooo tired and just want to take it easy my whole Sunday evening. I have a wisdom tooth that is on it’s way and it doesn’t hurt but it just feels like I have something big that is in the way in my mouth all the time. It will have to be the soup for dinner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind