Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BETTER LATE THEN NEVER

Sneak peek

Jag lovade er att återskapa och fota outfiten jag hade på min kusins student för att jag tyckte så mycket om den men jag glömde det. Sedan kom jag ihåg det och gjorde det, då glömde jag att publicera bilderna. Nu ska ni i alla fall få dem! Haha. Eller, jag har tidsinställt dem till senare idag. Nu ska jag göra mig i ordning för sista dagen på work work work work denna vecka!

I promised you to re-create and shoot the outfit I wore on my cousin’s graduation because I loved it so much but I forgot about it. Then I remembered and did it, then I forgot to post the pictures. So now you’ll finally get them! Haha. Or, I have timed them for later today. Now I’m going to get ready for the last day of work work work work this week!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind