Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

1 ÅR

Idag har världens finaste kille varit min i ett år. Det har gått så himla snabbt men samtidigt så långsamt. Det känns som att förra sommaren som var vår första ihop hade kunnat vara igår men som att vi alltid har varit tillsammans. Jag älskar dig! Nu sitter jag och är strax redo för att ta en liten promenix till jobbet. Efter fem dagars ledighet hinner man bli lite lat men jag har bara två dagar jobb nu innan jag är ledig fem igen. Lyxschema!

Today the best guy in the world’ has been mine for one year. The time has passed by so amazingly fast, yet so slow. It feels like last summer that our first together could have been yesterday, but that we always have been together. I love you! Now I’m sitting here and are just about ready to take a walk to work. After five days off I had time to get a bit lazy but I just have two days of work now and then I’m off five again. Luxury schedule!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind