Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ROSE BUSHES

Jag tyckte att rosenbuskarna var så himla fina i morse så jag var tvungen att fota dem! De har fått ta lite stryk av nattens spöregn men jag tycker nästan att det bara gjorde dem finare. Nu är jag precis hemkommen från jobbet och ska äta en grillmiddag med min älskling. Han var i Göteborg nästan hela förra veckan men nu är han äntligen hemma igen och det är så himla mysigt att ha honom här! Ha en superkväll alla underbara läsare ♥ / I think the rose bushes were so beautiful this morning so I had to shoot them! They had got a pretty bad beating from the night’s heavy rain but I almost think that it just made ​​them more beautiful. Now I’m just back from work and are going to eat a barbecue dinner with my baby. He was in Gothenburg almost all of last week, but now he’s finally home again and it’s really nice to have him here! Have a super evening all my lovely readers ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind