Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MITT BÄSTA KÖP, MAJ 2013

Det här måste ha varit den svåraste månaden någonsin. Jag har gjort så himla många bra köp! Allt jag köpte i London och alla fynd jag har gjort på Ebay, men dessa skor från Zara måste nog ändå vara det bästa. Jag anstränger mig verkligen för att inte ha dem till allt jag har på mig men jag tycker oftast att de är snyggast till. Förra året hade jag klackarna med öppen häl från Nelly till nästan allt och kunde inte släppa dem, jag är väldigt säker på att detta par kommer ta den platsen i år!

This must have been the hardest month to choose from ever. I have done so very many good buys! Everything I bought in London and everything I found on Ebay, but these shoes from Zara must probably still be the best. I really try hard not to wear them with everything, but I usually think that they look the best. Last year I had the heels with open heel from Nelly with almost everything and I couldn’t stop wearing them, I’m sure that these shoes will take that place this year!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind