Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

INSTAWEEK

Fannystaaf @ Instagram

I morse stormade hantverkare min lägenhet och började tömma den på möbler. Ingen pratade svenska och jag stod här helt panikslagen. Efter att jag hade ringt några samtal fick jag reda på att de skulle stambyta hela min lägenhet från och med på måndag. Jag visste ju att det skulle hända men jag trodde att det var flera månader kvar så jag känner mig lite stressad över att från och med måndag har vi ingen toalett, dusch eller kran att diska under för än i Juli. Surprise surprise… Så nu ska vi flytta hem till mamma och pappa en månad så jag har lite packning att stå i idag. Hur packar man för en månad?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson