Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FANNY-DAG

Godmorgon! Idag ska jag ha en Fanny-dag så jag har tagit en lång sovmorgon, ätit en god frukost och nu ska jag organisera om i min garderob och rensa ut en massa gammalt så att jag kan få in allt nytt och fint som jag köpt i London. Sedan i kväll ska Jesper bort så då ska jag köpa en godispåse från min favoritgodisaffär och se på en massa tjejfilmer som jag aldrig får honom att se. Vardagslyx!

Good morning! Today I have a Fanny-day so I slept in, had a good breakfast and now I’m going to reorganize my closet and clean out a lot of old stuff so that I can fill it with everything new and fancy I bought in London . Then tonight, Jesper is going away so then I’ll buy a bag of candy from my favorite candy shop and look at a lot of chick flicks that I never can talk him into seeing. Everyday luxury!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson