LONDONTIPS?

Nu är det mindre än två veckor tills jag åker till London och när jag kommer hem har jag ju lovat er en stor London-guide med alla mina Londonfavoriter. Men då vi varit i London ett par gånger nu så känner jag och mamma för att prova något nytt.

Så, nu ber jag om era bästa Londontips till mig, så får ni mina sen! // What is your best Londontips?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
  • Hyde Park! Jättemysigt att gå promenad (fast jag va ju där på våren) pröva gärna deras afternoon tea i ett ombygt orangeri (hur det nu stavas?) verkligen supermysigt! ♥

    sofia 2011-10-04 14:27:22
    Svara
  • London Dungeons!! SÅ värt 😀

    sanna 2011-09-29 23:44:20
    Svara
  • camden lock men där har du säkert varit och likaså abercrombie and fitch eftersom att gå in där verkligen är en helt underbar upplevelse! kram på dig snygging

    Sara 2011-09-29 14:12:47
    Svara
  • london dungeons är ett måste!! 😀
    as läskigt men en sån kick och väldigt intressant!

    Lisa 2011-09-28 16:48:48 http://www.livelifeasme.myshowroom.se
    Svara
  • Åk och kolla på vaktombytet vid Buckingham Palace (bara vidda dagar och veckor, så kolla upp det!) och gå sen genom parken upp mot Picadilly Cirkus! Supermysigt på hösten!! Ta en lunch på Fridays precis vid cirkus! Fortsätt sen upp mot Oxford cirkus och ta Oxfordstreet bort mot Hyde Park. Så har ni fått en skön långpromenad på köpet, med undantag för en del shoppingstopp! 🙂

    Fanny 2011-09-27 23:57:53 http://fanny.blogg.se
    Svara
  • hvis ikke du har vært der, så er Westfield shoppingsenter absolutt verdt å besøke, der finner du ALLE butikker! 🙂

    Katrine 2011-09-27 22:51:50 http://katrinejo.blogg.no
    Svara
  • Tycker verkligen att ni ska äta på en restaurang som heter Nandos, supergod kyckling där 🙂

    maria 2011-09-27 21:38:47 http://mariakraft.tumblr.com
    Svara
  • I am currently living in London and it is such a wonderful city! You should go to a market – I really like Brick Lane and Camden market. Covet garden i beautiful and portobello road market is good as well.
    You should also go and see a musical! You can get tickets at Leichester square (it is a tube station). hmm.. there are so many great once! Les miserable is my absolute favorit but mamma mia, lion king and wicked is fun as well!
    Have fun in London 🙂
    PS: If you would like a day away from the city center Kingston is 20 min away with train and is the most beautiful town – and it has great shopping as well!

    Camilla i London 2011-09-27 18:00:57 http://www.mywonderwall.blogg.no
    Svara
  • Glöm inte att forever 21 har öppnat på oxford street, bästa!

    eelin 2011-09-27 17:17:51 http://dailyinspired.blogg.se
    Svara
  • Vet inte riktigt vart du varit förut men jag gissar på Notting Hill och Camden och liknande eftersom det är ganska vanligt. 🙂
    Hmm.. annars är Covent Garden supermysigt, det är både min och min pojkväns favorit. Westfield (Europas näst största köpcenter) är riktigt kul om man vill shoppa loss. Nya Westfield Stratford City (som ÄR Europas största köpcenter, haha) kan nog vara coolt då det är ännu större. Det är helt nytt så har inte hunnit åka dit än, men det lär nog vara coolt.
    Shoppa loss på hår- och sminkprodukter också när du är i London! 😀

    Elisia 2011-09-27 13:49:52
    Svara
  • Hej Fanny!
    Jag var i London för ca 2 veckor sen och vi var på afternoon tea. Vi var på ett hotell vid lancaster gate tror jag. Vi satt i en jättemysig rosträdgård och fick scones m.m. Musikal och brick lane är också något jag rekommenderar! 🙂

    josefin 2011-09-27 13:44:13 http://www.kejsarensnyaklader.devote.se
    Svara
  • Mer än att bara att vandra på Oxford street och in i alla affärer samt trädgårdar är fler tips:
    Notting hill, jättefint och mysigt! Även lite roliga saker som ”Believe it or not”, Madame tassauds, Camden town/market, Mulburry outleten, Beyond retro, Fortnum & Mason, Harrods (framförallt glass och fik-våningen, haha!), Picadilly circus och områdena där kring!
    Hoppas du får en underbar resa och att tipsen hjälpte något! 😀

    Elin 2011-09-27 13:05:55 http://dailyinspired.blogg.se
    Svara
  • Jag var i London i våras, och jag vill tillbaks!! Mitt absolut bästa tips är att fara till orangeriet, det är såååå fint och så gott fika, typ det godaste jag har fika jag smakat! Fast det kanske bara är sommaröppet… Sen är det förstås Primark! Det går inte att inte fara till! Det är ett måste!

    Alva R 2011-09-27 12:34:26
    Svara
  • Ja, jag har varit där 2 gånger nu och bästa är ju utan tvekan Camden Town. Sjukt mycket rolig shopping! Men ta ut kontanter i förväg för de flesta butiker och stånd tar inte kort. Det är olika vintagebutiker och annat supermysigt 🙂 Och som någon annan sa, de riktiga godbitarna ligger längst in, och det tar ungefär aldrig slut ._.

    Du måste promenera på Oxford Street, där finns massa roliga butiker och när du ändå är där bör du ju absolut springa in på Primark, stressigaste butiken i världen men ack så värt när man hittar saker man gillar. Superbilliga grejer och även om de flesta i London har primark-saker så är det ju inte så många som har det i Sverige 🙂

    Det finns lite söta butiker i Nothing Hill också – Ledbury Road tror jag det heter och det är lite dyrare där men det fanns mycket superfint i de små minibutikerna. <3

    Hoppas du har roligt! 🙂

    Marielle 2011-09-27 12:28:24 http://mariellejensen.se/blogg
    Svara
  • Mina london-favoriter är vaniljmacrons från laudree, snog från westfieldgallerian. Den gallerian är förövrigt ett bra tips om du inte redan har varit där :D, Conventgarden är supermysigt, Ett tips på en bra mascara som säljs där är model&co. Hoppas du får en trevlig resa 😀

    frida 2011-09-27 12:03:35 http://thesecretsandthelies.blogg.se
    Svara
  • Har varit i London 5 gånger innan så har lite tips 🙂 :
    Trcoadero-världens häftigaste ’spelhus’ flera våningar, det finns radiostyrda bilar, affärer, bio, spelautomater och mycket mer! Ligger jättenära picadilly circus.
    Lillywhites som också ligger jättenära picadilly, asbilliga träningskläder, köpte joggingskor för 200 kr som egentligen kostar 900 kr i sverige bland annat.
    Covent garden är så sjukt mysigt, jättemysig marknad och mysiga cafeer.
    Alla museum får man inte missa heller! Eftersom alla museum i London är gratis så är det bara att köra på, brittish museum är typ som Sveriges naturhistoriska, jag är inte alls intresserad av sånt men jag tyckte ändå att det var väldigt intressant och kul!
    Hoppas du inte har gjort/sett allt det här nu och att du fick användning för nåt 🙂

    ida 2011-09-27 12:01:31
    Svara
  • Nej men gud vad kul, älskar London verkligen!
    Tipsar först och främst om att gå på musikal, vilken som helst. Själv såg jag Mamma Mia och den var superbra. Men det finns ju väldigt stort utbud av musikaler där, så passa på.
    Sedan gillar jag att strosa på Regent Street, de har många fina affärer som man om inte annat bara kan kika in i. Leksaksaffären Hamley’s är rolig fastän man är stor.
    En promenad genom London en förmiddag är inte helt fel, med avslut i Hyde Park med lite picknick på en filt. Eller en kaffe från Starbucks.
    Topshop på Oxford St är antagligen ett måste, en hel våning med bara en massa skor.
    Men bara att vara i London räcker gott och väl för mig, det är själva stämningen och atmosfären man vill åt. Trevlig resa!

    Sara 2011-09-27 11:56:43 http://whenitcomesto.blogg.se
    Svara
  • Covent Garden är ett mâste om inte du har varit där en! Super fint med mânga mysiga affärer! 😀

    johanna 2011-09-27 10:52:31
    Svara
  • Mat

    Gleato mio – italiensk underbart god glass. Det finns i Notting Hill, Belsize park, Holland park och massa mer. Kolla här http://www.gelatomio.co.uk/wheretofindus.shtml

    Snog – Yoghurtglass med massa tillbehör. Du väljer din egen kombination. Hallon och brownie är näst intill oslagbar. http://www.ifancyasnog.com/snog_shops/regions/uk

    Matstånden i Camden (vid camden lock). Supergod mat i nästan varenda ett.

    Shopping

    Urban outfitters vid oxford cirkus.

    Camden stable market. Missa inget för de riktiga gobitarna ligger längst in.

    Anna 2011-09-27 10:29:15 http://sabben.webblogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!