Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Where you are, I'll stay

Hej! Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar. Vi har ätit, fikat och allt dedär och jag har massa bilder jag ska lägga upp när vi kommer hem sen. Nu ska jag och Jonatan ut och fota en långklänning som jag fått av mormor så ska ni fp se den och säga vad ni tycker om den sen! Nu vet ni att jag lever iallafall, vi hörs senare!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Dagens fråga: Kan du visa vilka färger som alltid är lätta att matcha till vad det gäller kläder och om det är snyggt med massa färger alltså skor och tröjor och jeans m.m, jag har alltid varit en som bär svarta jeans för att detska matcha men jag ha lixom ljusa jeans som du har med hål i som jag känner att jag itne passar i eller jag känenr mig itne bekväm för jag vet itne vad jag kan matcha det med.

    2010-05-30 18:12:54
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind