Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tiniwinie

Hej på er! Förlåt för seg bloggning ikväll men jag har fastnat totalt i min engelskabok och så har jag pratat i telefon med min lilla Tiniwinie. Vi har planerat sommaren och sånt. Guuud vad jag saknar att ha tjejen bredvid mig konstant dag och natt varje dag som det var förut. Men nu ser det ut som att vi kommer få vara med varann mycket framöver iallafall! Nu ska jag faktiskt lägga mig och få ordentligt med sömn. Vi hörs imorgonbitti!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind