Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dålig dag

Gud, jag har verkligen varit på dåligt humör idag! Grinig som faktiken och äckligt lättretad. Nu är jag iallafall hemma för dagen vilket gör mig på lite bättre humör iallafall! Ikväll har jag tänkt plugga lite matte och sedan ta det lungt. Har nytt nationellt imorgon så ska vila och så. Min beställning från cocoo.se kom idag också så det gjorde mig mycket gladare! Jag visar er senare 🙂 Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman