Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fannynight – It's all about me

Home! Var en mysig middag med Frida, Lovisa, Fredrik och Calle! Vi åt på Kina Muren så det var inte precis så att misslyckande var möjligt men ändå. Sedan bestämde jag mig för att åka hem och ha en ”fannykväll” ikväll. Jag ska stänga av min mobil, käka godis som mamma köpt till mig och kolla på One Tree Hill. Självklart kommer några inlägg klämmas in emellan också! Nu ska jag skriva lite om min nya mascara, sedan fixa en outfit! Här får ni lite bilder ifrån middagen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind