Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dagens fråga


vad tycker du om skvallerbloggen (lovefannystaaf.blogg.se) ? Är allt sant? Berätta om det som står!
Svar: Jag låter bloggen vara kvar då jag tycker att den ligger på en okej nivå och det kan faktiskt vara lite kul att läsa sånthär, se hur mycket folk faktisk vet som man inte har någon aning om! Att min gylf var trasig tex..? WTF?! Hahaha. Dock är allt långt ifrån sant så om ni läser den får ni ta det med en nypa salt. Skulle säga att ca 50% faktiskt stämmer. Dock så betyder det här INTE att jag tänker skriva om det i min blogg. Om någonting avslöjas där som jag inte avslöjat i min blogg så betyder det intw att jag omedelbart ger med mig och berättar? Jag vill ha mitt privatliv kvar ändå. Så jag berättar vad jag vill här, så får ni välja vad ni tror på av innehållet i den där bloggen. Over and out.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • du låter som kenza som har typ 1 miljon läsare. inte så kul om jag får säga det själv, tappar intresset riktigt fort, jag som följt dig länge. Känns riktigt tråkigt

    2010-04-14 22:09:05
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind