Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

In daa datasal of Jensen Norra!

Helloj! Nu sitter jag i datasalen med Frida, Emma och Elina och vi jobbar med vårt grupparbete i geografi. Det går faktiskt framåt! Fick nyss tillbaka mitt Samhällsprov med ett MVG på också förresten. Jag blev så sjuuuukt chockad för det var första gången jag inte hade pluggat till ett prov och helt ärligt så vet jag inte vad f*n jag skrev om för jag hade ingen koll alls! Haha. Men det gick ju super iallafall vilket är skönt. Nu ska jag leta reda på vart det är bäst att odla äpplen i sverige… Systemisen är iallafall med här idag så det kommer lite bilder senare när jag kommer hem till Frida! Hon ska få fota en outfitbild också 🙂 PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind