Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nothing without you


Kvällen har varit film, middag osv. Nu tänkte jag kika på några avsnitt innan jag lägger mig. Vi hörs imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Godnatt

    eff 2010-04-10 05:35:06
    Svara
  • hej fanny, jag verkligen avgudar din blogg. Därför tänkte jag skriva detta till dig och hoppas på svar för jag vet att du gått igenom samma sak som jag gör just nu. Jag fick veta idag att jag inom kort måste flytta till stockholm (jag bor i samma stad som du gjorde innan du flyttade) och jag vet inte om jag vågar. tänk om jag inte träffar några som vill vara med mig. Tänk om jag blir helt utmobbad. Vad ska jag göra? jag känner ändå att Stockholm blir bättre för mig. för jag vill bara bort härifrån. vad ska jag göra, vågar jag? snälla ge mig lite tips. för jag tror att väldigt många behöver tips om hur man börjar om på nytt i en ny stad. puss

    2010-04-10 02:15:55
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Man
Niklas Berglind