Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home, finally

Hej på er! Nu har jag varit hemma ett tag och sminkat mig och sånt. Ska iväg till Fredrik om ett tag och ska möta upp Fridis i Bromma innan. Det jobbiga är ju bara det att jag inte tror att dedär badet var så himla bra för mig. Anlednig . Hög feber (igen) och så svullen hals så att jag knappt kan svälja. Jag är så f*rbannat j*vla trött på det här nu. Men men, det är lov, jag är äntligen hemma och jag VÄGRAR låta sjuka komma ivägen för min helg så jag ska trycka i mig lite mediciner och vitaminer och hoppas på det bästa. Vi hörs säkert någon mer gång innan jag drar! PUSS.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej, jag tänkte att du kanske kunde ta denna fråga i nästa "dagens fråga".

  I vilket program/vilken sida skapar du dina headers?
  Och vilket program föredrar du? Jag är i stort behov av att fixa en header, så jag behöver hjälp!
  Tack, jag älskar din blogg <3

  2010-04-07 16:01:22
  Svara
 • Din blogg är fantastiskt bra och jätte snygg verkligen. hoppas jag kan ha en sån här fin blogg nån gång i framtiden. Jätte fina bilder också. 🙂

  Jenny 2010-04-06 23:51:42 http://roseettens.blogg.se/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström