Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ligger nere vid poolen

Hejsan på er

Jag och Frida ligger nere vid poolen, vi orkade inte åka till någon strand idag. Jag somnade på rygg nyss och nu när jag är inne för att hämta lite vatten och gå på toa så ser jag att jag börjar bli helt grillad här på framsidan så nu har jag en rand på båda sidorna av kroppen eftersom att baksidan är brunare.. haha! Tror jag borde chilla lite med solandet nu.. Så nu ska jag ner och lägga mig på mage! Vi hörs senare 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • shit! har du redan blivit brun? 🙂

    2009-10-26 09:25:25
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand