Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det regnar här i Stockholm idag

Hejsan!

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma. Efter skolan som slutade 12 blev det ett jäkla strul men det slutade med att vi åkte till Täby Centrum och pluggade och nu har jag äntligen kommit hem! Förkyld har jag också blivit så nu ska jag, pluggfri som jag är, sätta på mig myskläder och kika på lite OC medans Fredric fixar sin blogg. Han ska börja blogga tills jag åker till Singapore, vilket är i övermorgon! Hahaha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind