Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Saturday

Hej på er!

Här hemma fixas och donas det med huset kan jag lova! Jag och Fredric vaknade runt 9 och sen dess har vi kikat på OC, mys! Sedan bar vi ner den stora, feta soffan hur mitt rum så att jag kan få in de grejer jag vill ha istället. Vi ska iväg till Miio senare så jag ska se om jag kan övertala mamma och mamma att åka till Ikea också. Nu bäddar jag och Fredric säng, och jag hade tänkt dra fram dammsugaren så vi hörs senare!


Min och Fredrics morgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger