Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Äntligen är det helg!

Heej på er sötnosar!

Nu är jag äntligen hemma efter min långa fredag. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå varför vi ska gå heldagar på just fredag men då har vi det ju avklarat iallafall. Dagen har ändå gått rätt fort tycker jag! Dessutom är jag på strålande humör för jag fick MVG och jätte bra omdöme på mitt Naturkunskapsprov! Det är så komiskt att det alltid går bäst på det jag har svårast för och är så orolig över.. haha. Jag tävlar alltid med mig själv och när någon inre röst säger att jag inte kan ska jag bannemig visa den att det gör jag visst! Hahaha.

Nu ska jag iallafall sätta mig och skriva klart min Historia och skicka in den innan jag börjar flumma in på annat så jag har det klart. Kvällen är fortfarande liiite otydlig men jag vet snart hur det blir och då ska ni också få veta. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kan inte du berätta lite tips om hur man ska komma över en kille som dumpat en? Eller berätta hur du kom över Petter eller vad han hette? 🙂 skulle vara snällt.

    A 2009-10-16 18:40:31
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind