Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Världens jobbigaste kväll, blir nog rätt skön

Hejsan bloggen!

Nu är jag hemma. Efter mycket krångel så visade det sig att Saya inte ringt och tagit reda på faktan så vi kunde inget göra åt företagsekonomin så vi alla åkte hem istället! Rätt skönt. Nu ska jag hjälpa mamma och jonatan med maten, skriva klart historian helt, plocka upp i mitt rum och sen kommer min älskling. Det var inte planerat att vi skulle träffas ikväll men nu när jag faktiskt inte hade något plugg som jag trodde gick det ju super! Vill träffa honom så mycket som möjligt nu innan jag åker. Vet inte riktigt hur det kommer gå, vi har liksom inte varit ifrån varandra mer än ett dygn förut, och nu blir det de gånger 10! Blää. Tur för mig att jag kommer ha grymt kul iallafall!

Nej nu ska jag laga mat, önskemål om inlägg?


Jag saknar er. Glöm aldrig bort att ni är bäst och alltid finns kvar, vart jag än bor

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • skönhetstips 🙂

  2009-10-16 15:43:07
  Svara
 • önskar att du kunde skriva ett inlägg om maaria björk, ganska intressant tjej.

  2009-10-15 22:42:57
  Svara
 • Jag undrar lite om du har några bra sexställningar som är bra för att vi tjejer ska få orgasm. Har aldrig fått orgasm men vill:)

  Johannna you name it 2009-10-15 22:21:32
  Svara
 • 🙂 <3

  tttttjjjjj 2009-10-15 21:42:48
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger