Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Förbannad och grinig, hatar allt

Vifta med händerna fjortis!

Ja tjenareeee, jag är på fruktansvärt dåligt humör så det är inte kul att vara en av mina nära. Fräst ifrån till både vänner, mamma och pojkvän minsann och i skolan bröt jag ihop eftersom att jag är så jäkla stressad. Jag vill bara bli klar med gymnasiet NU. Jaja, iallafall. Idag ska jag plugga hela kvällen, kul va?

Nu snackar Fredric skit om Söb också, så nu är jag ännu surare. Hehe. Ja, nu ska jag plugga som sagt. Ska skriva ett inlägg om Jensen för dig som ville det lite senare, så får vi se om jag kan hitta på nåt annat också men det blir nog mest fokus på mitt plugg och Fredrics blogg.

Puss!

JÄVLA MISSLYCKADE FJORTISJÄVEL!!!!!!!!
(självförtroendet… hahahahah)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Du trodde den där fredric var en bra kille men nu börjar jag få onda tankar…
  Det är bäst du läxar upp pojken, detta tolereras EJ!

  söblover 2009-10-14 22:14:26
  Svara
 • vad heter fredrics blogg? 🙂

  2009-10-14 21:04:43
  Svara
 • hahah död åt fredric, söb var den bästa tiden i mitt liv…

  BB 2009-10-14 19:38:26
  Svara
 • Oh förstår EXAKT hur du känner!

  NERIKSSON 2009-10-14 19:06:17 http://neriksson.blogg.se/
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind