Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Facelook of today

Helojsan!

Nu har jag och Frida vaknat, gjort oss iordning och ätit frukost. Nu ska jag upp och borsta tänderna och packa ner skolgrejerna i väskan och sedan blir det till att åka ivög till spanska lektionen. (kul…). Efter den är det lunch på nån timma och sen så är det svenska och natyrkunskap. Inte allt för hemskt nu efter provet! Sedan så kommer jag hem igen ska ni se 🙂 Ska då städa lite, och plugga lite. När jag kom upp till mitt rum i Söndags efter att jag jobbat hade min söta lilla kusin städat HELA mitt rum supernogrant! Så jäkla gulligt. Finns inte så mycket mer man kan göra om man vill få Fanny lycklig, haha. Så nu ska jag passa på att dammsuga och sånt medans det är så fint och så ska jag vara duktig och INTE stöka ner!

Hörs senare då, 🙂Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • 🙂

  2009-10-13 19:29:17
  Svara
 • odd molly ^^

  2009-10-13 18:42:22
  Svara
 • Fint hår 🙂

  2009-10-13 17:41:56
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman