Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

2 veckor

Åhhhh, idag är det två veckor kvar tills jag och Fridis åker till Singapore! Om EXAKT två veckor sitter vi på planet till Bangkok och käkar godis! Underbart! Utan den resan i huvudet vet jag inte hur jag skulle klara av all den här stressen och allt plugg nu. Jag vet att jag har det framför mig och för varje prov och inlämning jag gör så kommer det närmare! Vi kommer ha så sjuuukt kul med allt vi ska göra! Och exakt vad det blir får ni reda på senare… 😉 WIE!

Och eftersom att Fridas blogg är allt för henne och hon verkligen kämpar med den dag och natt så tycker jag att ni får kika in där nu!
hehehe

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger