Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Värdelösa Naturkunskap

Hej!

Nu har jag pluggat i två timmar, duktig Fanny! Struntade i Gossip Girl för jag tyckte att matten och naturkunskapen var viktigare. Inte likt mig! Haha. Nu har jag iallafall lite mer koll på matten och har suttit och funderat på vad jag skulle kunna göra med min naturkunskapslärare som plågar oss med sånahär äckligt idiotiska, svåra och värdelösa prov. Yes! För ärligt talat bryr jag mig inte ett shit om K-organismer, eutrofa sjöar, näringssalter och allt det där jag ska behöva trycka in i mitt stackars huvud tills på fredag.

Nej, nu har jag tyckt synd om mig själv så det räcker! Nästa: Städning.


Jag måste alltid äta när jag pluggar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger