Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nu ska det bloggas lite

Hemma babes!

Efter en mycket intressant resa kan jag lova, haha. Det blåste äckligt mycket så vågorna var gigantiska och det slutade med att en hel våg slog in i båtehn och rätt över mig. Så satt jag där som en blöt hund, hahaha. Men vi åkte hem till Farmor och så kunde jag byta om där och sedan var jag glad igen!

Nu är jag iallafall hemma och lär sova om ett litet tag då jag går förmiddag den här veckan! Nice för pluggandet, nice för bloggen, och nice för hjärnan. Det enda det inte är nice för är sömnen då det alltid blir för få timmar sömn när jag börjar klockan 8.

Men nej, först ska jag blogga lite!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman