Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vaken klockan tio?

Godmorgon!

Visst är jag uppe tidigt, chockerande, huh? 😉 Och ännu mer chockerande, jag har redan vart vaken i en timme! Frågestunden är så gott som avslutad då det räcker med 30 frågor eftersom att det bara är en liten men jag håller den öppen när jag är ute och solar idag så utifall det är någon med en fråga som missade igår. Iallafall, jag har sovit gott och det är en ny dag igen! En sjukt varm en också. Jag ska lägga mig ute och sola nu men jag lär svimma av där ute! Och klockan är bara 10 än! Herrejises, jag får helt enkelt bosätta mig i havet idag. Nu är ju Matilda här ute som kan bada med mig också, eftersom att killarna är sånna mesar..

Yes, men jag borde smörja in där jag brände mig igår och fokusera på att sola ryggen. Lägger mig ute på altanen sålänge då ingen av dem andra lär vakna än på 2-3 timmar. Vi hörs senare, puss sötisar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind