Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

When you say nothing at all

Hej!

Nu har ännu en dag börjat lida emot sitt slut. Vi har setat och ätit middag i exakt 2 timmar. Alltså, middag med min familj är nästan höjdpunkten på min dag. Vi har så sjukt kul och skrattar alltid tills magen värker. Oftast åt varandra.. haha. Nu ska jag fortsätta hjälpa till ett tag, sedan blir det nog kvällsdopp och så ska jag göra marängswiss åt familjen. Jag hade både sömn och näringsbrist idag så jag trycker i mig så mycket mat jag kan förmå mig att äta idag så hoppas jag att jag ska må bra imorgon igen.

Vad gör alla ni läsare då såhär 2 veckor in på sommarlovet? Är hemma? Bortresta? Sommarställe? Jobbar? Hade jag inte vart mitt inne i flytten nu hade jag nog vart ute på västkusten. Men jag ska ju flytta ut dit för sommaren imorgon så! Nej, nu måste jag hjälpa till. Puss!Haha japp, här skulle jag hjälpa pappa att bära ett skrivbord och då hittar mamma den här spanjorhatten som jag fick av Petter för några år sedan och sätter den på mitt huvud eftersom att jag inte kan göra något. Sedan börjar vi dansa fram med skrivbordet och det såg alltså ut såhär!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • i stugan. : )

    linnea 2009-06-26 21:31:08
    Svara
  • stockholm ;p

    2009-06-26 20:52:18
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind