Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Övertrött liten Fanny

Hej

Vad gör jag fortfarande uppe? Tänkte lägga mig för tre timmar sedan men allt verkade ta längre tid än väntat. Jag är så jäkla trött så det är sjukt. På 40 timmar har jag sovit tre, och det klarar inte mitt huvud av. Jag har iallafall fått av mig alls smink och är redo för att sova, tack gud. Har börjat känna mig så fruktansvärt ofräsh med smink. Haha, om någon hade visat dedär för mig för ett år sedan skulle jag tro att någon drev men jag trivs verkligen mycket bättre utan massa kladd i ansiktet.

Nej nu kan jag verkligen inte hålla ögonen öppna längre, vi hörs imorgonbitti! Puss


Jag nu. Osminkad, lycklig och helt övertrött.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • "liten fanny" haha du är inte speciellt liten :p

    2009-06-26 19:16:46
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger