Åker till älskling, kommer hem ikväll!

"Hej hej bloggen!"

Nu sitter jag nere i köket och äter frukost. I väldigt god tid faktiskt! Helt sjukt för att vara jag men jag antar att jag är så orolig för att missa något av tågen så det är väl lika bra. Nu är jag faktiskt så gott som klar och pendeln in till stan går inte här ifrån förän om 40 minuter! Jag har iallafall sovit gott de 3 timmars sömn jag fick.. haha. Vaknade av mig själv en timme för tidigt och gick upp för jag trodde att klockan hade ringt men sedan när jag såg att den var kvart i 5 och inte kvart i sex slog jag mig själv i huvudet och gick och la mig igen. Efter två timmars sömn, då vaknar man bara inte av sig själv alltså.. hahah.

Iallafall. Sedan hade jag lite duschproblem. Jag kunde inte förstå hur man ändrade värmen på duchen så jag fick duscha brännhett! Jag dog ju inte eftersom att den personen som duschade innan mig hade den värmen men jag har aldrig särskillt varmt när jag duschar så det blev lite jobbigt alltså. haha.

Nej nu ska jag sätta fart och göra det sista så jag kommer iväg i god tid. Men vi hörs när jag kommer hem runt 11 ikväll. Ha en underbar dag, för det tänker jag ha! 🙂 puss!



Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • är du tillsammans med calle eller vadå? ;s lite kan du väll dela med dig?

    2009-06-26 08:12:45
    Svara
  • vem e älskling ? 🙂

    :) 2009-06-25 11:45:16
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!