Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tisdag

Hejsan!

Skulle bara meddela att jag är hemma men jag håller på och packa garderoben. Vem kunde ana att jag hade såhär mycket kläder..? Hahaha. Suck, hållt på i en timme nu och har inte ens kommit igenom halva och då har jag inte provat ett enda plagg! Men sorterar upp allt. En kartong till sthlm, en till Brunskär och en som jag ska ge bort till mina småkusiner. Jag och Cajsa hade det iallafall mysigt i Roxnäs. Sjukt varmt var det!

Nej, jag lär fortsätta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Fin blogg, kan du inte ha en frågestund när du har tid förstås?

    2009-06-23 19:06:55
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman