Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lång dag

Hejsan!

Nu har jag haft en "hejdårunda". Jag tror ärligt talat inte att jag kommer sakna falun så mycket. Kanske själva grejen att allt är så litet och nära men inte själva stället. Inte först iallafall. Och tänk bara vilket lyft för bloggen 😉 hahaha. Nej nu är jag övertrött och ska lägga mig och kolla på nåt stört.. lär väl bli Just my luck eller föräldrafällan. Finns massa andra filmer jag vill se men dem vågar jag inte se ensam (a) haha.

Vi hörs imorgon, sista dagen här! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind