Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Lång dag

Hejsan!

Nu har jag haft en "hejdårunda". Jag tror ärligt talat inte att jag kommer sakna falun så mycket. Kanske själva grejen att allt är så litet och nära men inte själva stället. Inte först iallafall. Och tänk bara vilket lyft för bloggen 😉 hahaha. Nej nu är jag övertrött och ska lägga mig och kolla på nåt stört.. lär väl bli Just my luck eller föräldrafällan. Finns massa andra filmer jag vill se men dem vågar jag inte se ensam (a) haha.

Vi hörs imorgon, sista dagen här! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger