Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Untold

Hellu!

Nej, nu har jag försökt få tag på Cajsa och väntat på henne i 2,5 timme och skippat både familjemiddag, träffa en kompis och säga hejdå och min kusins födelsedagsfirande pga det och nu orkar jag inte längre! Vi skulle ut och äta en sista middag här innan jag flyttar men nej säger jag bara! Nu orkar jag inte vänta mer! Så nu ska jag försöka leta fram något att äta även om jag vet att det knappt finns nåt då vi är mitt uppe i flytten och inte vart hemma på länge men iallafall, och sedan sätter jag mig och ser på det till en film. Senare ska jag ut på äventyr!

Puss så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind